For nogle år siden såede jeg morgenfruer i vores have.

Jeg blev af husbonden, henvist til et sted, hvor jeg kunne strø frøene. Sagen var bare den at han i græsslåningssæssonnen, glemte alt om mine små morgenfruer og tonsede hen over stykket med plæneklipperen.

Efter den behandling fik jeg selv sagt ingen morgenfruer at se på og ej hellere til te.

Nu prøver jeg lykken igen. Jeg vil rundt om stykket sætte armeringshegn op og piktråd om nødvendigt. Det tænker jeg kan holde den køregale husbond væk fra mine små pusse nusser.

Nu får jeg morgenfruer i haven det kan jeg forvisse jer om.

Af dem kan man lave en sund te, som er velegnet for fordøjelsessystemet. Dog bliver det først til næste år. I år må jeg ud på lånemarkedet for at høste, når de små engang kommer i blomst.

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere