Gårdbutikken

Velkommen til vores lille gårdbutik.

Butikken åbnede i 2018, hvor det var en ganske lille vejbod. Sidenhen har den vokset sig større. Der er kommet større udvalg af vores unikke og eksklusive produkter.

Blandt vores udvalg, som er af højeste kvalitet, kan du finde træprodukter og børster fra Blindes arbejde, husmoderens hæklet mellemværk og blonder, hjemmevævet viskestykker, strikket hørkarklude, vores egne bivokslys, Egegaardens sæbe og creme, hæklet produkter som er hæklet af indsatte kvinder fra Jyderup fængsel, de fineste træskåle og bødker spande, kar og tønder.

Disken/ skrivebordet i butikken, har helt sin egen historie. Det er fra Berits oldemor, Johanne. Hendes bedstefar var møbelsnedker og han har for 150 år siden lavet dette smukke bord.

Derudover har vi fra tid til anden,  kartofler, æg, syltetøj, gulerødder, løg, porre, honning og meget mere i butikken/vejboden.

Vi udsteder gerne gavekort og pakker vært/værtinde gaver på bestilling.

 Rulning af lenned

I butikken tager vi imod duge, viskestykker, sengelenned til rulning.

Der er ind- og/udlevering mandag kl. 10-15, med mindre andet er aftalt.

Du vil her kunne se vores åbningstider og nyheder.

 Åbningstider:

mandag: 10-15

tirsdag: lukket

onsdag: 10-15

torsdag: lukket

fredag: 10-15

lørdag: Efter aftale

Dog må der tages forbehold for ændringer.

Nyheder:

Vi vil i løbet af januar få krops og håndsæber,  shampoo/balsam bar og opvaskesæbe fra Amalie Rosalie. 

Alle produkter er økologiske og veganske.

Al emballage er plastfrit

 

 

 

 

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere