Hvem er vi

Ja hvem er vi- det er et godt spørgsmål. Det vi kan sige med sikkerhed er at vi er to mennesker,som nyder vort minimalistiske liv på Egegaarden.

Først lad os præsenterer os som Freddy og Berit, husbonden og husmoderen. Husbonden er født i 1960 og husmoderen i 1967

Vi har været gift siden 1987 og har kendt hinanden siden julen 1984. Vi har 4 børn, Katrine, Sofie, Kristian og Sebastian. Katrine har sammen med sin mand Jesper, velsignet os med 2 dejlige børnebørn, Minna Rosa og Ingrid Marie.

Vi må ikke glemme at vi også har hundene Kvik og Vimmer. Kvik er en Labrodor og Vimmer er en Foxterrier, som er fantastsik god til a nappe rotter.

 

 I 2015 flyttede vi ind på Egegaarden, Her har vi mulighed for at dyrke vores egne grøntsager, frugter og krydderurter. Derudover har vi høns og ænder som giver os æg og kød.

Fremtiden på Egegaarden

Vi er nu ved at undersøge hvad det indbære for os at have grise på gården. Vi har i samråd med vores dyrlæge fundet ud af at vi sagtens kan have grise, da vi har omgivelserne dertil. Det projekt skriver vi mere om hvis det bliver aktuelt.

 

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere