Egegaardens Bearnaise essens

af mar 6, 2024Fremhævede indlæg, Madopskrifter0 Kommentarer

Mange af vore læsere har desværre svært ved at finde det gamle indlæg med  opskriften på Beranaise essens.
Af den grund bringer jeg den gerne her i et nyt indlæg.
2 dl tør hvidvin
2 dl estragon-eddike
1 skalotteløg
5 peberkorn
4 stilke fransk estragon
3 persillestilke
Fremgangsmåde til bearnaise-essens
Kog vinen op med eddike, fintsnittede løg, peberkorn, estragon og persille. Lad blandingen kog ved svag varme i 20 min. og lad den afkøle. Sigt essensen og hæld den på en skoldet flaske.
 
Du skal blot være opmærksom på at den hjemmelavet bearnaisesovs ikke smager som den man køber færdiglavet, eller den i pulverform.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere