Aldrig har vi lavet så meget smør…..

af jan 29, 2024Fremhævede indlæg, Husholdning0 Kommentarer

Jeg tror simpelthen ikke at der i Egegaardens historie er lavet så meget smør som jeg har gjort den forgangne uge- og jeg er ikke helt færdig endnu.

Begrundelsen herfor er at vi skal holde foredrag tirsdag den 30. januar, hvor publikum skal have smagsprøve på hjemmekærnet smør og en bolle der er bagt i brændekomfuret.

 

 

udstilling

Vi laver altid en lille udstilling med vores gamle ting, som vi jo da bruger i hverdagen. Det plejer at være til stor fornøjelse for deltagerne at se på. Mange mindes ad den vej deres barndom hos bedsteforældre.

Kærnemælk

Med al den kærning af smør er der blevet utroligt meget kærnemælk.

Kærnemælk kan bruges til mange ting. Det kan drikkes, det kan bruges i bagværk eller jeg kunne jo også servere en gang kærnemælkskoldskål for husbonden til efterret en daws ti´.

Vi håber det bliver en fornøjelig aften for alle.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere