Bluse a la 1930´erne

af feb 2, 2024Fremhævede indlæg, Strik0 Kommentarer

Jeg er på nuværende tidspunkt ved at strikke en bluse som er inspireret af 1930`ernes mode.

Jeg syntes at den daværende tøjstil var stilfuld og knabt så slasket som den til tider godt kan være nu- altså efter min mening.

Den bluse jeg er ved at strikke nu var egentlig meningen at den skulle være en undertrøje, men som strikketøjet vokser kan jeg nu se for mig en fin kortærmet bluse, som vil passe så fint til en nederdel.

Det færdige produkt

Jeg ser den for mig med en af mine oldemødres brocher på.

Jeg glæder mig til at vise det færdige produkt til jer.

Opskriften kommer jeg til at sælge i vores lille gårdbutik, om udfaldet bliver godt.

Selv på strikketøjet er der hundehår.

På billedet ses projektet …med hundehår.

Som mange af jer sikkert ved er hjem der hvor hundehårerne sidder på alt andet end på hunden, sådan er det også her.

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere