Studenter-gilde

af jul 13, 2023Familieliv, Fremhævede indlæg2 Kommentarer

kager bagt af vores svigersøn, Jesper

Vi har fejret netop overstået studentergildet for vores yngste barn. Han blev fejret med manér og hans søster,svoger og moster havde lavet de flotteste kager som vi indtog sammen med min hjemmelavet jordbærlikør.

Bordet var dækket med de smukkeste markblomster, som var plukket på marken ved siden af vores gård.

Festen var en rigtig god sommer fest i haven hvor der blev  spillet kongespil og danset diskodans. Til dansen var selv oldemor på 83 år med, og hun var så sej.

 

Kage bagt af min søster, Bente

 

Mellem de mange retter mad var der nogle af gæsterne der gik i køkkenhaven for at plukke hindbær som vi har et overflåd af. Nogle sad i skyggen og snakkede, mens andre vaskede op, ryddede af og gjorde klar til næste ret.

Det er der det bedste ved hele denne dejlige kalas var at meget af det vi havde lavet var hjemmegjort. Der er ikke brugt mange penge på pynt. Vi har pyntet med det vi nu engang havde og det vi havde mulighed for at finde. Det syntes vi er det fineste.

Studenten og hans venner

En tak til vores famile, venner og andet godtfolk

Vores købmand har ingen været os en stor hjælp. Det er der vi har købt de ting vi skulle bruge, så igen en stor tak til købmanden i Sandved.

Det var en dejlig dag hvor dem af os i familien, der kunne komme, var samlet.

 

2 Kommentarer

 1. W. Brøndel

  Tillykke til jer alle sammen 🇩🇰
  Med de bedste ønsker for fremtiden for den unge mand .
  Vh Winnie

  Svar
  • Husmoderen

   Kære Winnie
   Hov den her har jeg ikke set, undskyld.
   Men tusind tak. Din hilsen bringes videre.
   De bedste hilsner
   Husmoderen, Berit

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere