Pigefrakke fra 1930´erne

af maj 2, 2023Fremhævede indlæg0 Kommentarer

Denne her lille fine pigefrakke har jeg længe villet strikke op som model, og nu går jeg igang med det projekt.

Opskriften er fra omkring 1930-40, efter min bedømmelse. Det der undre  mig lidt er at der står at den er i str. 1-1½ år. Jeg syntes bestemt den pige som er på billedet ser ældre ud. Derfor er jeg spændt på udfaldet. Da jeg ikke kan huske tykkelsen på Pinguingarnet (som man også kunne få i min barndom og ungdom), så kan det godt være at den garn jeg har valgt er tykkere og dermed vil frakken blive større. Kommer den til at passe Ingrid Marie og hun vil gå med den, så er den hendes.

Jeg vil skrive lidt om projektet og mine undren under processen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere