En kold stor bededag

af maj 5, 2023Fremhævede indlæg, Strik2 Kommentarer

På sådan en meget kold og blæsende stor bededag, valgte jeg at arbejde inden døre. Husbonde er utilpas med dårlig hals og snue. Af de grunde var det ikke muligt for os at komme i haven. Det må vente til i morgen.

Arbejdet i dag har bestået af det vanlige. Så som tænde op – trods det at det er i maj måned- hente brænde, passe den syge og så har jeg også set efter vores børnebørn som har været her siden i går.

Reperation af hoser

Nu da vejret ikke var til det som var planen, har jeg fået klippet føderne af et par gamle og meget hullet hoser. Jeg var i tvivl om jeg hoserne var værd at reparere, derfor har de ligget et stykke tid. Da skafterne ikke fejlede noget valgte jeg at bide til bollen og komme igang. Der er nu samlet mansker op og et par nye fødder er nu ved at tage form.

Der ligger altid noget reperationsarbejde at venter på mig, Det er aldrig tilfældet at jeg keder mig, og jeg har har altid et meninghsfuldt arbejde at tage mig til. I dag blev det så hoserne.

Haven måtte vente

hvad mon dagen i morgen har i vente? det er get godt spørgsmål, men forhåbentlig har husbonden det bedre og den kolde vind er stilnet af, så vi kan komme i haven.

2 Kommentarer

 1. W. Brøndel

  Hej husmoder
  Ja, sikke et vejr – det var som om bededagen vidste det var sidste udkald !!
  Jeg fik dagen til at gå med at strikke en vaskeklud og en karklud af bomuldsrester jeg havde liggende. Jeg smider jo ikke noget ud ,som kan bruges 😄
  God bedring til husbond – håber ikke der er flere familiemedlemmer, der er smittet.
  Vh W.Brøndel

  Svar
  • Husmoderen

   Kære W. Brøndel

   Tak for dit indlæg, og hilsen. Det er altid dejligt at hører fra vore læsere.

   Hvor er det dejligt at andre godt kan se nødvendigheden i at bruge det man har. det varme mit hjerte.
   Og sikke dog flittig du er- at nå en vaskeklud og karklud på en og samme dag – det er flot.

   Husbonden er næsten over sin forkølelse, men nu er det så husmoderen der noget så forkølet og hæs. Du kan tro at husbonden nyder godt af stilheden…..men han kan bare vente sig til husmoderens stemme vender tilbage for fuld styrke:)

   De kærligste hilsner
   Husmoderen, Berit

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere