Vi får store nødder

af maj 12, 2023Fremhævede indlæg, Have, Husholdning0 Kommentarer

På Gården har vi fået plantet nye nøddebuske. Det var en af de ting vi ønskede at vi også skulle kunne forsyne os med i fremtiden.

I marst måned havde husbonden fødselsdag. I den anledning gav vi ham 2 hasselnøddebuske. Det var ikke fordi vi ikke har hasselnødder i haven. De nødder vi har i forvejen er små nødder og vi ville gerne have store.

Jeg tænker at jeg har med den forklaring ovenfor fejet ideen om at vi talte om nogle andre nødder- det gør vi ikke…. smiler

Vi har plantet 2 forskellige sorter hasselnødder, dordi hasselnødden kræver en kammerat for at den kan blive bestøvet og sætte frugt.

Der kommer nok ikke frugt på i år, men til næste år vil vi kunne få en god høst og klare os igennem vinteren med de dejligste hasselnødder fra egen have.

Hasselnødder er dyre i indkøb og derfor spare vi mange krone på ikke at skulle købe nødder.

I haven har vi også et valnøddetrø og et mandeltræ.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere