Urremmen er slidt- hvad gør man så?

af feb 20, 2023Fremhævede indlæg2 Kommentarer

 

Min urrem er ved at være noget slidt i læderet. Den trænger til at blive fornyet.

Så var det jeg kom til at tænke, jo men det kan jeg da selv fikse, ved at væve en rem selv.

Husbonden var ikke sen til at få sat den ene båndvæv op til en ny rem.

Husbonden valgte designet og husmoderen er tilfreds, så nu er der kun tilbage at sætte igang.

2 Kommentarer

 1. Marianne

  Kære husmoder! Jeg er inde på din blok næsten hver dag for at høre om der er nyt 😊. Jeg er noget spændt på at høre om resultatet. Hvilken garn du bruger, og hvorlænge remmen holdet. Jeg har forsøgt mig engang, men desværre holdt den ikke ret længe. Læder holde i længere tid…,,. Alså det er min erfaring, men læder er også betydelig dyrere og du har måske nogle “garnrester” du kan bruge. Med venlig hilsen Marianne

  Svar
  • Husmoderen

   kære Marianne

   Tusind tak for dine ord, og for at du går ind og kigger så tit. Jeg prøver virkelig på at få skrevet lidt jøvnligt, men som du sikkert ved så løber tiden- selv for mig 🙂
   Jeg har selv tænkt tanken om at remmen ikke er så holdbar, men jeg har tænkt om jeg væver den i ren hør.
   Ved hullerne vil jeg sætte en tyk synål, således at der kommer et naturligt hul. Jeg tænker at det vil gøre hullerne stærkere.
   Du kan tro jeg vil skrive om remmen her på bloggen.

   De bedste hilsner
   husmoderen, Berit

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere