Husbondens nye sengehoser

af feb 11, 2023Fremhævede indlæg0 Kommentarer

Det er egentlig lidt tankevækkende hvor lidt vi går op i vores fødders ve og vel- sådan generelt set.

Vi her på Egegaarden har mærket hvor meget det betyder at holde sine fødder ordentligt. Jeg har igennem længere tid ordnet mine fødder hver aften og smurt dem med vores egen creme. Her på det seneste har jeg taget en hose på til natten. Det er bare så skønt at mærke den velværd det giver.

Husbonden er med på galejen

Nu har husbonden prøvet sine nye sengehoser en enkelt nat. For lige at ridse op for nye læsere vil jeg sige at sengehoserne er strikket i ren uld og er efterfølgende skyllet op i lanolinsæbe.

I aftes blev hans fødder filet og efterfølgende smurt med vores egen creme.

Da morgenstunden oprendt, var jeg naturligvis spændt på om natten var forløbet tilfredsstillende.

I morges over de sædvanlige 2 spejleæg, fortalte husbonden at han havde sovet godt – det plejer han nu også. Han havde dog følt at den uro han tiltider kan have i benene var væk. Hans fødder var bløde og lækre og han havde følt en indre ro og varme som havde brdet sig op gennem hele kroppen. Kort sagt føler han mere velværd i dag end han længe har gjort.

De hoser får jeg ikke igen. De kommer til at sidde på hver aften fra nu af. Jeg tænker at jeg må strikke et ekstra par. De må jo da vaskes i ny og næ.

Jeg har besluttet at jeg vil strikke et par til min mor også. Hun er så flink til at hjælpe os med alt muligt, så derfor skal hun da også forkæles lidt.

Diabetes og uldhoser

Jeg ved at mange diabetikere skal passe på sine fødder fordi de kan have en nedsat følsomhed i fødderne. Derved kan de længe gå rundt med sår og rifter som de ikke kan mærke. Derfor skal de være ekstra omhyggelig med deres fødder. Derfor kan jeg varmt anbefale at bruge uldhoser strikket i lanolin garn/ren uld. Det være sig både dag og nat.

Hvis du vil vide mere om hoserne kan du læse om dem i tidligere indlæg.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere