Reperation af sengelinned

af nov 12, 2022Fremhævede indlæg, Husholdning, Syning2 Kommentarer

Vores sengetøj er fremstillet af hør. Det vil sige at vi med god ret kan kalde vores sengetøj for sengelinned (lin betyder nemlig hør). Det er dermed ganske ukorrekt at kalde sit sangetøj for linned om det er fremstillet i bomuld.

Når jeg syr vores sengelinned gør jeg det af et kraftig vævet hørstof. Det gør at sengelinnedet holder meget længere end det tynde og det der er lavet af bomuld.

Lap dit sengelinned

Når jeg har et lagen som er blevet slidt, og jeg kan se at det er tyndt, så klipper jeg det stykke ud som er tyndslidt, og erstatter det med et nyt stykke hørstof.

Det kan naturligvis ses på lagnet at det er blevet repereret, men trods det så har man et “nyt” lagn som kan holde i mange år.

Når vores sengelinned ikke kan mere bliver den gode del af stoffet klipper fra. Det kan bruges til klemmeposer, poser til småting, poser til tørret kastanjer (kastanjesæbe).

Det der er så slidt at det ikke kan genanvendes, bruger jeg gerne til klude.

 

 

2 Kommentarer

 1. Elin

  Goddag!

  Jeg arbejder ved SkiltDirect, som er et svensk/danskbaseret skilte- og etiketfirma, der fremstiller skræddersyede skilte til professionelle. Grunden til at jeg kontakter dig, er at vi er interesserede af din blog, og jeg vil så forhøre mig om du ville være interesseret i et potentielt samarbejde. Jeg glæder mig til at høre fra dig, og få mulighed til at præsentere samarbejdet nærmere.

  De bedste hilsner,
  Elin.
  SkiltDirect ApS

  Svar
  • Husmoderen

   Kære Elin

   Tak for din forespørgsel.
   Vi har ikke nogen interesse i et samarbejde.
   Vi ønsker jer en god dag.
   De bedste hilsner
   Freddy og Berit

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere