Vi skriver og skriver……

af aug 14, 2022Fremhævede indlæg, Medier2 Kommentarer

Vi her på Egegaarden kan nu tilføje endnu en titel til CV´et. Vi har de seneste uger skrevet klumme til Sjællandske om livet på Egegaarden. Tænk vi får en hel side til hvert klummeindlæg- det er altså helt vildt.

Vi er utroligt glade for at avisen har vist interesse for vores liv. Et liv som er minimalistisk og generalt set anderledes end mange andres liv.

Vi har gennem vores klumme i tidende fået rigtig mange henvendelser fra avisens læsere. Henvendelserne er hovedsaglig ros og glæde over at vi inspirere mange. Den ros og varme vi møder er vi meget taknemmelige for.

Men andre henvendelser går også på at der er nogen der ligger inde med gamle ting som stadig er brugbare, som de gerne vi forære os. I en af klummerne havde jeg skrevet at jeg ønskede mig en henkogningskedel. En ældre dame ringede i den anledning til os, for at sige at hun ville forære os en henkogningskedel. Den havde hun arvet efter sin mor som var født i 1903. Jeg har ikke ord for hvor glade og rørte over den giverglæde og omsorg vi møder gennem vores skriverier om vore liv.

Den varme og omsorg vi møder fra vores læsere er en tiltrængt følelse, for vores valg af livstil er ikke altid blevet taget lige godt i mod. Så en stor tak til alle jer derude.

Ud over vores skriverier i avisen, så skriver vi jo også her på bloggen. Ja så er der jo stadig bog projektet som vi også arbejder på.

Da prisen på papir et steget voldsomt her på det sidste, har vi måtte udsætte bogprojektet lidt endnu.

 

2 Kommentarer

 1. Marianne

  Hej! Kunne l ikke skrive jeres klummer her på blokken også. Vi er jo nogle der bor i den anden ende af landet og ikke på Sjælland. Jeg kikker næsten hver dag på din/jeres blok. Men ofte skuffes jeg, for der er ikke skrevet noget. Med venlig hilsen Marianne

  Svar
  • Husmoderen

   Hej Marianne
   Hvor er det godt du spørger, tak for det.
   Vi kan desværre ikke lægge klummen til avisen op her, for så vil mange som køber avisen af den grund stoppe- når nu klummen alligevel ligger her. Det er en aftale vi har indgået, og det forstår vi jo godt.
   Vi tror også der er den mulighed at man kan købe avisen som en online- dags- avis. Men da klummen ikke kommer i på en fast ugedag, er det lidt svært for os at sige hvilken dag man eventuelt skal købe. Vi kunne spørge redaktøren om det var muligt at klummen kunne komme en fast ugedag, så andre også har mulighed for at læse klummen.

   Vi har så meget på ærmet så der er rigeligt at fortælle om livet på Egegaarden. Derfor skal vi blive bedre til at skrive her på bloggen. Vi vil hjertens gerne forsøge at efterkomme dit ønske om at lægge flere og oftere indlæg in her.

   Vi skylder dig at sige, at vi er meget beæret over at du ofte ser på bloggen. det varmer vores hjerter.

   Derudover føler vi overbevist om at der er andre som tænker det samme som du, så igen en stor tak for at du lige giver os et kærligt spark bag i.
   Vi glæder os til at hører fra dig igen.

   De bedste hilsner
   fra os på Egegaarden, Berit

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere