Når jeg har bagt brød ligger jeg det i hjemmesyet stofposer mens brødet stadig er lunt. Brødposen bliver lettere fugtig, det gør at brødet ikke bliver tørt. Brødposen ligger jeg i brødkassen som står i spisekammeret. Brødet holder sig længe dejlig frisk, og smager godt.

Brødposen kan også medbringes når der handles ind.

Gør som vanligt. Stik hånden ind i brødposen luk lågen op til brødmontret. Tag brødet og træk posen omkring brødet.

Ved kassen vises brødet i posen.

Anvend poser af stof. Det gavner miljøet.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere