Et nyt stykke med jordbærplanter

af apr 24, 2022Fremhævede indlæg, Have0 Kommentarer

Vi har besluttet at vi vil have et nyt stykke med jordbærplanter, derfor har vi taget stiklingerne fra i fjor, og har plantet dem på et nyt stykke.

De gamle moderplanter får lov at blive hvor de er. Det er dem der vil give os jordbær i år.

De planter vi lige har plantet, vil ikke give så mange bær i år, men de kan nu være på det sted i 3 år, før vi skal finde et nyt sted til dem.

Grunden til at de kan stå der i 3 år er at de først er blevet plantet i år. Derfor først give godt med bær til næste år. Vi skal sørge for at de får godt med gødning og rigeligt med vand. Derved udpiner vi ikke jorden omkring planterne.

 

Vi har i dag sat 120 nye planter og de skal nok kunne holde os med bær de kommende år. De gamle planter flytter vi når de er færdige med at give bær.

Min skønneste jordbærplante.

Den lille spæde jordbærplante, skal behandles med respekt og stor omhu. Det er sådan vi bør have det med alle vores planter.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere