Andesteg med kål og ramsløg

af apr 6, 2022Fremhævede indlæg, Madopskrifter0 Kommentarer

Nu er det jo sådan her på gården at vi sagtens kan spise andesteg selv om det ikke er mortensaften eller for den sags skyld juleaften.

I aften skal vi have gæster, og i den forbindelse valgte jeg at tage en and op ad fryseren. Da jeg havde stået og set lidt på den, mens jeg tænkte hvad skal jeg så stille op med dig?. Så kom det til mig at jeg kunne fylde den med resten af hvidkålen og krydder den med ramsløg og ramsløgsalt.

Nu står fuglen i ovnen i brændekomfuret, og passer sig selv. Alt i mens breder der sig en aroma af and og løg i hele huset. Jeg tror det bliver så godt at sætte tænderne i.

 

Den fond der bliver ud af denne stegning er jo fyldt med hakket ramsløg, så den vil jeg lave en løgsovs af. Da der kommer nogen som ikke så godt tåler gluten, vil jeg jævne den med maizenamel.

Som tilbehør skal vi have råstegte kartofler, salat med en rørt dressing af creme friashe.

Og hele baduljen er af eget avl. Det er så skønt når man ved hvad det er man sætter tænder i.

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere