Hvad har konen nu gang i? Det spørgsmål må du gerne stille, men svaret får du i vore bog som, efter planen, udkommer til ved juletid.

Du er meget velkommen til at melde dig til vore mailliste. Så får du besked når bogen er i handlen. Vi vil løbende orientere dig om den rejse vi er på i forbindelse med skrivearbejdet. Det er så spændende.

Tilmelding til maillisten kan ske på forsiden af vore hjemmeside.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere