Næsten de sidste bær- rødgrøden

af feb 26, 2022Årets gang, Fremhævede indlæg, Husholdning0 Kommentarer

Nu er vi så lved at være på det sidste bær i fryseren. Af dem kan man lave syltetøj eller grød. I dag valgte jeg at lave rødgrød sammen med vore to dejlige bærnebørn, Minna Rosa og Ingrid Marie.

En rødgrød er jo i sagens natur egentlig bare en grød der er lavet af røde bær. Da jeg havde solbær, ribs og i fryseren, blev græden altså lavet af dem. Det handler jo om at bruge det man har, og ikke købe nyt, hvis man kan finde en erstatning i sine gemmer, og her var det så rababeren der var stand in for jordbær- sådan blev det, og det blev en dejlig grød. Pigerne gav den ti point ud af ti. Morfar gav den 9 for han sytes nu at jordbæret manglede, men mæt det blev han.

Og til sidst blev grøden hengemt i spisekammeret, til senere brug. Det smager jo godt til efterret.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere