En mørk og regnfuld torsdag

af feb 4, 2022Fremhævede indlæg, Hækling, Strik, Syning0 Kommentarer

Dagen i går var, hos os, en mørk og regnfuld dag. En dag som egentlig ikke er til så meget udendørs arbejde. På nær det arbejde der nu engang skal laves.

Da jeg har ryddet meget op her de senere dage, har jeg fundet nogle mellemlagsservietter, som jeg åbenbart har hæklet for længe siden. Ja det er så længe siden at jeg helt havde glemt, at det eksisterede. Trods det, blev jeg meget glad ved gensynet.

Mellagsservietterne havde dog bare et enkelt lille problem……. enderne var ikke hæftet… Jeg tog  tyren ved hornene – på denne regnfulde dag. Jeg satte mig simpelthen ned, og fik hæftet alle enderne, samtidig med at jeg lyttede til radioen.

 

 

Tiden bare fløj afsted, og tænk inden jeg rejste mig fra stolen, havde jeg ikke bare fået hæftet alle enderne på servietterne. Næ, jeg havde skam også fået syet mærker på Vimmers sweatre, og de blev så fine.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere