Uldent undertøj af prima kvalitet

af jan 27, 2022Familieliv, Fremhævede indlæg, Strik0 Kommentarer

 

Jeg har igennem årerne strikket mange lange underbukser og undertrøjer til familien. Siden hen er det også blevet til en del sæt til husbonden,børn, børnebørn, svigerbørn, arbejdskollegaer og lidt til mig selv.

Sættet har igennem tiden genmmegået en del ændringer, da jeg har rettet det til, som jeg eller brugeren syntes var irriterende. Det er nu mest mig, der har kunnet se fordelene i at rette opskriften til fra den oprindelige. Derfor er sættet gået hen og blevet i mit design, fordi det slet ikke ligner det oprindelige. Den opskrift jeg har taget udgangspunkt i, er fra en bog som udkom i 1970`erne. Jeg har gjort sættet mere modernet om jeg så må sige.

Det er ikke til at se detaljerne på billederne, men der er strikket gylp i på herremodellen. det er drengene meget glade for, da det ikke er så nemt for dem at komme af med vandet når de er på job. De skal hen og have det hele af for at kunne træde af på naturens vegne.

Opskriften på det lækre sæt kommer med i bogen som udkommer i slutningen af året 2022, Så der er noget at glæde sig til.

Sættet blev færdig i går og det blev taget i brug med det samme, ja knægten stod næsten og trippede for at få det på.

Jeg er nu igang med det næste sæt som er til den ene af vore svigersønner. Dernæst står der mange i ventepossion, men jer er den sidste på listen.

Så ud over alle de andre ting jeg laver, holder jeg altså familien med lune underklæder.

Husk at du unden forpligtelser, kan tilmelde dig vore bogliste. Tilmeldingen finder du på forsiden af bloggen.

 

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere