Vimmers garderobe

af jan 21, 2022Fremhævede indlæg, Strik0 Kommentarer

Vimmer, vore foxeterrier, og jeg var forleden medvirkende i et program til DR2. Jeg skulle sammen med indehaveren fra Maskerade Garn, og Åse Ipsen,  strikke en sweater til en lille hund.

Da vi blev inviteret til at deltage, blev vi enige om at vi ville designe vore egn sweater. Vimmer var selvskrevet til denne opgave, da han ikke er så stor.

Nu er optagelserne skudt og vi har nu fået lavet en lille garderobe af sweatre til lille Vimmer. Jeg tror godt jeg kan sige at Vimmer er super glad for dem alle.

Herunder ser du resultatet. En sweater der er velegnet til en kølig sommeraften, eller som lidt lunt i overgangen mellem årstiderne.

Mange har spurgt os om opskriften på sweatrene, og vi har valgt at vi offentligør dem i næste uge, nå opskriften er rettet til.

Vimmer skal i næste uge være fotomodel med alle hans sweatre. Der får du mulighed for at se tøjet i brug. Vi viser naturligvis billederne her på siden.

Som en lille overraskelse kommer der, inden vi skal lave en fotosession, én sweater mere til samlingen.

Jeg kan derudover oplyse at vi, på Egegaarden,  vil strikke et lille udvalg og lægge dem i vore butik.

Uddsendelsen bliver sendt den 11.juni på DR2.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere