Butikken skal også passes

af dec 16, 2021Fremhævede indlæg, Håndarbejde0 Kommentarer

Sammen med alle de andre gøremål der er her på gården, er der jo også vore lille gårdbutik. En lille butik som jeg ynder at pusle lidt om.

I vore butik finder man produkter som er lige så skæve som os. Det vil sige ting man ikke lige finder andre steder. Ting som er fremkommet med største omhu for miljøet.

Vi har produkter der fremkommet af blinde menneskers hænder. Produkter som vi selv eller min søster har fremstillet. Ting som er produceret af mennesker som, af den ene eller anden grund, er havnet i fængsel. Alt i alt har kun noget der har en form for historie.

På billedet ovenfor ses de fine skrubhandsker, som kvinder i Jyderup fængsel har hæklet. De er så fine og er vildt gode sammen med vore egne sæber.

Genbrugelige bomuldrundeller kan man købe over alt, og mange af dem er maskinfremstillet. Dem vi har er ligeledes fremstillet af kvinderne i jyderup fængsel.

 

 

Vi mener bestemt at det er at vise samfundssind at hjælpe andre mennesker på en måde så de føler at de også kan bidrage til samfundet. Derfor gør vi det vi nu gør.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere