Vi tror sørme, at vi har held med projektet.
Som beskrevet i tidligere indlæg har vi arbejdet meget med hvordan man kan få kål til at gro i sin køkkenhave uden at blive spist af kållarven, og uden brugen af sprøjtemidler.
Vi har i den forbindelse læst i mange gamle bøger og vi har haft lavet en aftale med en gartner på Frilandsmuseet i Sorgenfri, nord for København.
Vi fandt frem til at man bør plante masser af krydderurter og lavendel omkring sine bed. Det måtte naturligvis komma an på en prøve, så vi måtte i gang.
Tænk at projektet lykkedes. Vi har i år både fået blomkål, hvidkål og rødkål. Man må sige at vinterens forråd er reddet, og ja ikke mindst julen. Nu kan vi nemlig lave rødkål til gåse, ande og flæskestegen.
Ja nu når kålen er i hus, og julen er reddet, må vi skynde os at give rådet videre til jer kære læsere.
Nu kommer det næste så -hvordan opbevare man så kål på en forsvarlig måde?
Se det kommer jeg ind på i et senere indlæg.
0 kommentarer