Husmoderen er, som mange af jer sikkert ved, bidt af en gal væv. Det har hun været siden sidste år i maj, hvor jeg startede på vævekursus i Møns Vævehus.

Jeg kan slet ikke fortælle jer hvilken verden der har åbnet sig for mig. Er I klar over hvor mange flotte stoffer man selv kan lave? Nej det tror jeg ikke I ved, men jeg forsøger at inddrage jer, via denne blog, i vævningens univers.

For at I kan forstå min begejstring for vævningens univers, kan I se på de små vævprøver der er med i bogen her. Jeg finder dem yderst smukke. Tænk alle de fine stoffer man kan væve, og endda bruge dem til hvad man nu har tænkt.

For de af jer der ikke har læst med på bloggen før, kan jeg oplyse at jeg har planer om at væve stof til min egen egnsdragt (Nordfalster). Dette projekt er dog sat lidt på stand by, grundet covid-19. Dog er jeg ved at strikke bullen (se tidligere indslag), mens jeg venter på at museet i Nykøbing Falster åbner igen. Når de åbner kan vi kan fortsætte samarbejdet med dem, om at finde det rette vævemønster.

Foreløbig væver jeg viskestykker og snart skal jeg væve hyndestof til vore spisestue stole.

 

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere