Så kom sellerien

af maj 5, 2021Fremhævede indlæg0 Kommentarer

Vore selleri har vi for længst sat til forspiring, og nu er de endelig begyndt at titte op ad jorden i urtepotten. Det er en stor glæde når det lykkedes at få noget til at spire- det føles som om at alting starter på ny, og det gør det jo egentlig også- kan man sige.

Nå disse små fyre er blevet lidt større skal de plantes ud i haven så de der kan vokse sig store og give os et afkast som belønning for vore indsats.

Selleri er længe om at komme frem, så derfor skal man væbne sig med tålmodighed, når man sår dem – det kan sagtens tage op til 25 dage inden der sker noget i urtepotten. Det kan derfor være en rigtig god idé at skrive datoen op, nå man sår. Mange har nået at kaste det hele bort, fordi de fejlagtigt tror, at frøene er dårlige. Så vær tålmodig når du sår selleri, de lader vent på sig.

Jeg kan nu afsløre at der er kommet mange flere spæde kimblade ( de første blade hedder kimblade) op ad jorden siden billedet blev taget for to dage siden.

Hvis du vil se vore selleri vokse sig store og stærke, så må du følge os her på bloggen.

Husk at du ganske uforpligtende kan tilmelde dig vore mailliste på forsiden, så får du information når vore koge og livstilsbog er i handlen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere