Rabarberbrød suppe

af maj 29, 2021Fremhævede indlæg, Madopskrifter0 Kommentarer

Rabarbersuppe er en opskrift fra 1937.

Dog vil jeg kalde det en rabarber/jordbærsuppe, men nuvel- den er kaldt en rabarbersuppe i min gamle kogebog, og sådan bliver det.

Opskrft

375 gr. brød (gerne gammelt brød der er blevet for tørt)

500 gr. rabarber

2 liter vand

250 gr. jordbær

lidt sukker efter smag

lidt piskefløde til flødeskum

Arbejdsgang:

snit rabarber og brød fint og kog det i vandet. Si herefter væden fra og kog det op sammen med jordbærerne. Tilsæt lidt sukker efter smag. Lad det koge lidt endnu.

Server suppen med flødeskum og eller tvebakker (en idé fra en af vore læsere, som altid fik det hos sin farmor)

Tip: Retten kan serveres som forret- eller kold som dessert.

Såfremt du servere retten en vinterdag, vil du drømme dig tilbage til sommerens lune og duft.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere