Gammelt sengelinned får et nyt liv

af maj 28, 2021Fremhævede indlæg, Syning0 Kommentarer

Min mor, som er en knag til at sy, er ved at omdanne et gammel barnesengelinned til et nyt forklæde til Ingrid Marie. Herunder ses arbejdsprocessen.

Mor har valgt at tage udgangspunkt i et eksisterende forklæde som Ingrid Marie er glad for. Det er et forklæde som passe fint ind i den stil vi har her på gården.

Det er så dejligt når vi kan bruge noget gammelt linned og give det et nyt liv. Sådan kan vi blive ved til det er helt slidt op og kan bruges til klude. Derefter bliver de så bortkastet.

 

Det færdige resultat må I vente med at se til det er færdigt. Så er jeg sikker på at den lille model gerne vil have det på. Hun peger nemlig mod linnedskabet når hun kommer ind ad døren hos mormor og morfar. Det betyder at hun gerne vil have forklæde på lige som mormor.- Vi elsker de piger

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere