Mercy Ferguson og kartoffellægning

af maj 17, 2021Fremhævede indlæg, Have, Traktorer0 Kommentarer

 

 

 

Om foråret, har jeg altid sagt at den ikke er blandt mine favorit årstider, men i går var det nu som om der var et eller andet i mig der sagde noget helt andet. Mens jeg gik med måsen i vejret og satte de små spæde spire, tænkte jeg på at livet nu er forunderligt. Tænk at man kan sætte de bitte små planter i haven og vupti så starter det hele på ny. Ting vokser op og grønnes, dagene bliver længere, vort humør og energi niveau stiger- Det er da herligt, ikke?

Da jeg havde sat de små selleri, var husbonden efterhånden klar til, at vi kunne lægge kartofler. På billedet ovenfor ser I kørertøjet med kartoffellæggeren. Kartoflerne hældes ned i den blå kasse (kartoffellæggeren), sådan at de ligger i en stor bunke. Bagpå ligger jeg på knæ og sørger for at kartoflerne komme korrekt op i de små skåle (se billederne).  På den her måde sørger kartoffellæggeren for at kartoflerne bliver lagt korrekt i jorden, og med den rette afstand. Til tider kan der komme to små kartofler i én skål, når det sker skal jeg pille den ene op, så der ikke kommer mere end én kartoffel i hvert hul.

 

 

 

 

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere