På besøg hos Stutteri Eleni

af maj 15, 2021Fremhævede indlæg, Livsstils- og kogebog, Strik0 Kommentarer

For noget tid siden var vi på visit på Stutteri Eleni, som ejes af Annette Zastrow. Annette er en god veninde af husmoderen, og vi bruger hinanden meget når vi har brug for et godt råd i forskellige situationer.

Den dag vi var på visit, havde vi taget vore børnebørn med, for de elsker jo heste. Og så var de jo det ved det, at en af hestene på stutteriet havde lige folet, så pigerne fik sig lidt af en overraskelse, da de så det lille føl. Vi voksne vidste naturligvis godt at der var kommet en lille- vi havde ventet med at besøge stutteriet til der var barslet.

 

Farmand Sir Tobi

 

 

Kærligheden til mor er stor

Stutteri

Man bliver altså træt når der kommer barselsgæster

Dog var der også en anden grund til at vi aflagde Annette og hendes heste et visit. Annette har nemlig designet baretter til de dejlige små piger. Baretteren skal pigerne bruge til efteråret, og opskriften kommer med i vore kommende koge og livstilsbog.

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere