Vore læsers gode idé- brug dine madrester

af apr 20, 2021Fremhævede indlæg, Madopskrifter2 Kommentarer

Simon Glue, sendte os for noget tid siden, en mail, hvori han roste os for den måde vi lever på og for at omgås madrester med respekt. Simon skrev blandt andet at han har lavet en web. – side hvor man nemt kan indtaste de ingredienser/rester man har i sit køleskab. Derefter trykker man søg, og vupti som kommer der rigtig mange forslag op, til hvad man kan lave af lækre retter, med de ingredienser man har indtastet.

Husmoderen har nu afprøvet siden, og den fungere godt. Siden kan også med fordel fungere som inspirationskilde, hvis du savner ideer til dagens middag. Måske du en dag har løst til mad med bestemte ingredienser, men ikke helt ved hvad du skal lave. Så klikker du blot ind på linket herunder og så kommer der mange ideer op- nemmere kan det da ikke være.

suppe med skinkestrimler, bønner, ærter og gulerødder, blandet i en legeret suppe jeg også havde i fryseren.

Jeg har dog udvidet konceptet til “hvad har vi i fryseren og hvad kan vi lave ud af det”. Det passer så fint ind i den periode på året vi befinder os i nu. Det er jo, som vore faste læsere sikkert ved, tiden hvor vi skal rydde ud og gøre plads til den kommende høsts afgrøder i frostboksen.

Hvis du klikker på linket herunder kommer du videre til Simons udmærket side, hvor du blot kan lade dig inspirere

Tøm køleskabet – Find opskrifter med de ingredienser du har (webopskrifter.dk)

Tak til Simon Glue, for din interesse for naturen og for at du ville delagtiggøre os om den fantastiske side. Og tak for din ros til vore blogs nye udseende.

Håber I, kære læsere, vil få meget gavn af linket.

2 Kommentarer

 1. Genbrug er godt

  Det er super, når man kan få brugt sine madrester. Så går der ikke noget til spilde!

  Svar
  • Husmoderen

   Kære Genbrug er godt
   Tak for dit indlæg. Vi bliver altid så glade når vi får lidt feedback.

   Genbrug er nemlig lige præcis det der er essensen i vore måde at leve på.
   Hvis ikke vi genbruger, har vi ikke råd til at leve som vi gør.

   De bedste Hilsner
   Husmoderen fra Egegaarden

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere