Vore træ- tøj klemmer

af apr 19, 2021Fremhævede indlæg, Husholdning1 Kommentar

 

Her ser I vore tøjklemmer. De er fremstillet i rent træ og de er skåret i et stykke. Det vil sige at der intet lim er. Det gør dem velegnet til at brænde i brændekomfuret når de knækker.

Det bedste ved disse klemmer er at de er fremstillet i Danmark, så der har ikke været CO2 udslip i transport. Dog er der lidt CO2 udslip ved fremstillingen og ved at vi brænder dem af 4 år senere, når de ikke kan mere.

Når vore klemmer bliver lidt trætte og tørre, kommer jeg lidt madolie i en skål og deri lægger jeg klemmerne. Så røres der rundt- gerne med en trægrydeske (så bliver den også behandlet) derefter lægger jeg dem til tørre på en gammel klud. Og bum så er de så gode som nye.

Det er det vi kalder at passe på naturen.

Du kan få mange andre tip i vore koge og livstilsbog som vi på nuværende tidspunkt – den udkommer til næste år.

Du kan ganske uforpligtende, tilmelde dig vore mailliste, som du finder på forsiden af vore blog. Du vil så få en besked når bogen udkommer.

1 Kommentar

  1. Genbrug er godt

    Det er virkelig en bæredygtig tankegang. Intet plast, ingen lang transport, intet spild – kan det blive bedre? Og med sådan en lille ting, som mange bruger i hverdagen, men som ingen tænker over. De små ting kan også gøre en forskel, så dem skal vi også tænke på.

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere