Vi fik løg til udplantning af en lokal bonde

af apr 21, 2021Fremhævede indlæg, Have0 Kommentarer

Husbonden var forleden ude for at lave noget arbejde for en af bønderne i nabolaget. Snakken kom til at gå på vort liv og livsstil. Bonden følger lidt med i vore gøren og laden såvel på bloggen, som via de sociale medier. Derudover har vi jo efterhånden været en del i TV, såvel landsdækkende som lokalt.

Nå, men vore gode nabo syntes bestemt at husbonden skulle have lidt løg til udplantning med hjem til husmoderens køkkenhave. Han vidste hvor meget vore køkkenhave har af betydning for os og vore liv vinteren over.

Jeg er sikker på at de løg der kommer ud af den høst, skal bruges til madretter som kommer med i vore kommende koge og livstilsbog, som udkommer til næste år.

Af hjertet tak, for den fine gave.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere