Træsko – som i gamle dage

af apr 14, 2021Familieliv, Fremhævede indlæg, Have0 Kommentarer

 

 

Så kom husmoderens nye træsko hjem. Og når jeg skriver TRÆSKO, så er det fordi det er rigtige -vaskeægte træsko, lige som dem jeg havde da jeg var barn.

Jeg har aldrig været tilhænger af dér gummi-træsko, som de så fejlagtigt kalder for træsko. Nu lykkedes det os at finde en træskomand som laver de her rigtige træsko.

Ser I de her nye træsko kan jeg bruge i rigtig mange år, fordi jeg kan sætte en ny sål på når sålen er slidt af. Til en ny sål vil jeg bruge gamle dæk som har aftjent deres værnepligt på bilen. Når skindet er så slidt at træskoene ikke længere kan bruges, kan jeg pille det af og nitterne kan tages ud. Ja så står jeg tilbage med det reneste træ og det kan så komme i brændekomfuret, hvor det kan give os varmt vand, varme, et nybagt brød, og lidt mad.

Se det er hvad jeg kalder at passe på miljøet og ressourcerne (økonomiske og miljømæssige).

Jeg glæder mig til vi skal en tur i køkkenhaven sammen- mine røde træsko og jeg.

Du kan finde dine nye TRÆSKO på træskomanden.dk 

Træskomanden har mange flotte træsko, og så kan man endda få dem til ekstra høj vrist.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere