Køkkenhaven lige nu

af apr 16, 2021Fremhævede indlæg, Have, Traktorer0 Kommentarer

Husbonden er i gang med forberedelserne.

 

Det er så småt ved at ske- og dog så bør vi vente en kende, for det er endnu for koldt til at sætte noget i køkkenhaven. Men tro mig porrene, som jeg såede i marts måned i Go´ morgen Danmark, er mere end klar til at komme i jorden nu.

Mange vælger dog den løsning at plante og så nu for så at tildække det med plastik. Det gør vi ikke så meget i, fordi vi helst ikke vil anvende plastik.

Men det vi kan gøre nu er at fræse og samle rødder op, og på den måde klargøre til havens kommende afgrøder.

Solbærbuskene er ved at springe ud. Men det er bedst om de venter, for der er stadig nattefrost. Den sene frost kan betyde at vi ikke får et godt bær år.

Se nu de spæde skud fra rabarberplanten…uhh vi kan næsten ikke vente til det hele går i gang. Men tålmodighed er jo som bekendt en dyd.

Se nu den danske muld. Jamen er det ikke mageløst?

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere