Påskefrokost og oprydning

af apr 2, 2021Årets gang, Fremhævede indlæg0 Kommentarer

Som mange af jer sikkert ved, er tiden inde til at vi  skal have påbegyndt oprydningen i fryseren.

I den sammenhæng er det for os perfekt at det er påske, fordi det giver os lejlighed til at få spist mange af de ting vi har liggende af færdige stege o.a.

På billedet herunder ser I et udvalg af de lækkerier vi skal indtage i morgen, hvor vi samles i familien og venners skød (dog inden for anbefalingerne)

Menuen består af:

røget ål. flæskesteg, leverpostej, sylte, pølser, fiskefilet og fårespegepølse. Udover det, skal vi have lidt sild og ost til at slutte af på.

Til kaffen har jeg fundet de absolut sidste Svupsakker, som vi passende kan få inden vi slutter dagen af.

Billedet ser ikke særligt indbydende ud, men det viser meget godt, at vi er ved at rydde ud for at gøre plads til de nye afgrøder.

Når vi har spist skal vi en tur i haven, for at se om påskeharen har været forbi, det er altid spændende om han skulle have tabt lidt æg.

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere