Den nye vævestue og væveundervisning

af apr 4, 2021Fremhævede indlæg, Vævning2 Kommentarer

Når jeg skal til at væv stof til vore egnsdragter bliver vi nødsaget til at have lidt mere plads at arbejde på. Derudover ser vi nu, at der er mange der gerne vil have hjemmevævet ting til boligen.

Vi har igennem længere tid vævet viskestykker som vi har solgt i vore lille gårdbutik (har ingen net handel), og vi ser at efterspørgslen på disse viskestykker vokser med hastige skridt. Derfor har vi valgt at vi må udvide arbejdslokalet fra at være i spisestuen, til et større og mere arbejds-rigtigt miljø.

Derudover har vi nye ting i støbeskeen med vore vævning. Det er at vi forhåbentlig kan begynde at afholde vævekursus til efteråret, hvor Gitte Nordstrøm fra Møns vævehus, vil være vævelærer. Hvordan det helt præcis kommer til at foregå ved vi ikke endnu, men vævning det bliver der, og endda med mulighed for at leje sig ind på nogle af vore væv, såfremt de er ledige. Så sidder du med en lille drøm om at lære at væve, er du velkommen til at sende os en mail (husmoder@livetpaaegegaarden.dk). Det komme til at foregå som først til mølle princippet.

Den nye vævestue bliver på 80 kvadratmeter, så der bliver rigeligt med plads at boltre sig på.

 

2 Kommentarer

 1. Eva

  Vil I være interesserede i en gratis skaftevæv?
  Mit nr er 30137155

  Svar
  • Husmoderen

   Kære Eva

   Det kan du tro jeg er.
   Uhhh nu har jeg det som juleaften.
   Jeg ringer straks.
   De bedste hilsner
   Berit,

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere