Hakkedrenge af lammefars

af apr 28, 2021Fremhævede indlæg, Madopskrifter0 Kommentarer

 

I dag hentede vi 10 kg. lammefars hos Bonderup slagteri. Det er det slagteri Torben og Jerry fra Kristiansholms fåreavl bruger.

Så i dag står den på hakkedrenge af noget af den lækre fars.

Til Hakkebøfferne har jeg tilsat korender, salt og peber. Så er de stegt i smør og dertil skal vi have kartofler og bønner.

Tilbehøret er fra sidste års høst fra køkkenhaven.

Kunne du tænke dig at smage? ja så må du kontakte de 2 herrer på www.kristiansholm.dk 

De er yderst behagelige at tale med.

Bon appetit

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere