Egegaarden fik besøg fra Kompagniet

af apr 9, 2021Fremhævede indlæg, Medier0 Kommentarer

For nogen tid siden ringede en journalist ved navn, Gitte Søby til os på Egegaarden. Gitte fortalte kort at hun kom fra en virksomhed, kompagniet.dk, som laver programmer til og for TV2, . Gitte anmodede om at komme forbi os for at lave et interview, som skulle sætte fokus på det liv vi lever. Med sig havde hun en sød ung filmfotograf, Helene, som skulle lave en dummie. Til de af jer der ikke ved hvad en dummie er vil jeg kort forklare det her.

En dummie er et lille filmklip, som omhandler et givent emne-i det her tilfælde “Livet på Egegaarden”. Filmklippet skal nu præsenteres for deres redaktør, og derefter bliver det afgjort om der skal laves programmer fra Egegaarden – vi venter spændt på at se om det bliver sådan.

Journalist Gitte og filmfotograf Helene

Vi siger mange tak til Gitte og Helene fra Kompagniet, for at ville bruge tid på os.

 

OBS: Husk du uden forpligtelse kan tilmelde dig mailinglisten (på forsiden), så får du besked når vore koge og livsstilsbog udkommer.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere