Vores lille butik

af feb 6, 2024Fremhævede indlæg0 Kommentarer

Nu er der så kommet en varer mere i den lille gårdbutik, og det er brødposer syet af stof.

Mange har efterspurgt brødposerne, som vi bruger til vores hjemmebagte brød. Derfor har vi nu valgt at de naturligvis skal være en del af vores sortiment i den lille butik. Derved imødekommer vi vores kunders behov og efterspørgsel med glæde.

Vores gårdbutik kører på den måde at der er det der er, ellers kan vi fremstille mere eller få hjem efter ønske.

Egegaardens produkter i andre butikker

Den lille butik skal ses som en lille forretning hvor der er det bondekonen laver til såvel privat som til butik.

Vi har på det seneste fået flere henvendelser fra andre små butikker som ønsker at fører Egegaardens håndlavet kvalitets varer i deres butikker. Det er vi naturligvis glade for.

Trods det at der er andre der gerne vil have vore produkter og vi mærker en lille fremgang, så må vi finde et leje hvor vi ikke bliver “som alle de andre”. Vi skal kunne følge med i produktionen ved stadig at lave det selv.

Vi vil til stadighed selv sy, strikke, væv og andet de ting vi har. Der vil IKKE komme noget maskinfremstillet ind hos os. De gamle håndværker vil vi kunne holde i hævd.

Vi nøre den dybste respekt for de gamle teknikker og derfor vil det man finder i  butikken ikke være fremstillet af andet end håndens kraft.

 

 

 

Det har vi i butikken

I butikken har vi ting som håndvævede servietter, viskestykker og til tider duge, håndvævede bånd, sæber, shampoobar, balsambar, bordskånere, karklude i hør og bomuld, opvaskeblogge, børster fra børstenbinderen, skrubsvampe, tæpper, hør og uld garner, strikkede hoser, hånddyppede bivokslys, cremer, duge dækkeservietter, flakoner, æggevarmere. træklemmer, håndlavet hørknapper og meget mere.

Kom gerne forbi- der er ingen købetvang.

Åbningstider:

mandag: 10-15

tirsdag: lukket

onsdag: 10-15

torsdag: åbent efter aftale

fredag: 10-15

lørdag: åbent efter aftale

søndag: lukket

Museet har åbent efter aftale.

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere