Årets indsamling af vinterens vaskepulver.

af okt 24, 2023Fremhævede indlæg, Husholdning0 Kommentarer

Indrømmet – der er meget at se til på gården lige nu. Ja eller skulle jeg måske hellere sige at det er der altid, men det rokker ikke ved at der er stadig skal samles hestekastanjer til vinterens fremstilling af vaskepulver.

Nu er er det så nu kastanjerne er her, så må der jo samles sammen. Til det formål har jeg skøn mor på 84 år. Hun samlede forleden over 1000 kastanjer sammen. Dem hældte vi ud på vores havebord, hvor de nu ligger og bliver skyllet rene i regnen.

Jeg tager lidt ind ad gangen og deler dem i halve eller kvarte. Derefter skal de tørre, og siden hen kommes i stofposer eller på glas.

Jeg plejer at tørre så mange så der også er til vores lille gårdbutik. Jeg skal nemlig sige jer at  der er mange der har fundet ud af hvor god de er til at vaske tøj med. De bruges også til rengøringsmiddel og som shampoo.

hvordan man laver disse ting kan man læse om i et tidligere indlæg her på bloggen.

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere