Bindesjal fra Herningegnen 2

af aug 10, 2023Fremhævede indlæg, Strik0 Kommentarer

For noget tid siden skrev jeg et indlæg om et smukt bindesjal fra Herningegnen. Jeg berettede om arbejdsprocessen og om hvor man kan købe opskriften og det oprindelige garn.

Imellemtiden har jeg strikket det op i vores eget garn, hvor jeg til kant har brugt einband garnet, som jeg har købt engang i tidernes morgen hos Maskeradegarn i Fuglebjerg.

Ved at bruge et andet garn kommer sjalet til at få et helt andet udtryk. Personligt syntes jeg det virker lettere og mere elegant om jeg så må sige.

Sjalet størrelse

Jeg er en høj kvinde som måske har et omfang der er lidt større end andre kvinders. Derfor har jeg valgt at strikke det længere eller større om man vil. Det giver et større omfang og en længere ryg end det oprindelige.

Processen i skrift og billeder

Herunder viser jeg arbejdsprocessen. Det har været et sjovt og gavnligt projekt. Det sjoveste var dog da vi forleden besøgte frilandsmuseet i Lyngby, gik kvinderne rundt med det selv samme sjal. Jeg kan sige jer at deres opmærksomhed blev vagt, da jeg kunne fortælle dem historien om sjalet- det var sjovt og sikke dog en snak jeg kunne få med de skønne kvinder.

Det færdige resultat

Nu kan vinteren bare komme an, jeg er beredt.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere