Tomatplanterne har det godt

af jun 28, 2023Fremhævede indlæg, Have0 Kommentarer

Som mange af jer ved, spare vi hvor vi kan. Det bedste er når vi finder løsninger der ikke koster noget. Ved at benytte denne løsning, begrænser vi også brugen af plastik. Med andre or så spare vi miljøet og samfundet for rigtig mange penge.

Igennem en del år har vi plantet vores tomatplanter, som vi selv har lavet, i halmballer.

Når man gør det på den måde kræver det at man giver dem så rigeligt kvælstof.

Kvælstoffet laver vi ved at lægge brøndenælder i en balje med vand og lader det trække en uges tid. Derefter kan man tage af “saften”, som nu er det bedste kvælstof. Når man har taget lidt af det (det stinker afskyeligt), kan man spæde op med mere vand således at man konstant har lidt gødning til sine planter.

Her ser I hvordan vores planter har det- det vare ikke længe før der kommer tomater.

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere