Isak og Otto kom forbi

af jun 5, 2023Familieliv, Fremhævede indlæg6 Kommentarer

Her forleden dag kom der 2 pur unge vandringsmænd forbi Egegaarden. De var gået ad fodsporet fra Næstved og var på vej til Dalmose, hvorfra de ville dreje ned mod Skælskør.

Da de to ungersvende, Isak og Otto, var ved vores gård kom de til os for at spørge om de ikke måtte få lidt at vand. Vi bød dem ind i haven hvor vores ældste datter og yngste barnet sad, sammen med husbonden.

De slog sig ned og vi fik en god snak om hvem de var og hvor de kom fra. Alt imens serverede jeg lidt rabarbergrød med mælk og fløde for dem.

De labbede grøden i sig med den største velbehag og der til fik de lidt af vores egen urtete.

Isak og Otto fortalte at de begge var godt vant med at få mad af friske råvarer og at de var utrolig glade for den gæstfrihed de var blevet mødt med hos os.

 

Otto fortalte at han skulle til at starte på pædagoguddannelsen til efte, men at han på nuværende tidspunkt arbejdede som pædagogmedhjælper i en SFO.

Isak var ved at tage en studentereksamen som selvstuderende og regn

ede med at afslutte lig om lidt.

Det er livsbekræftende, når man som vi for en sådan oplevelse. Så tak for besøget til de to venner Otto og Isak.

 

 

6 Kommentarer

 1. Marianne

  Hej! Hvor er det hyggeligt, at høre om besøget. Nogen gange får vi også uventet besøg, det nyder jeg meget. Og et dejligt afbræk i dagligdagen. Hilsen Marianne

  Svar
  • Husmoderen

   Hej Marianne

   Tak for dit indlæg, det luner altid- men mærkeligt at jeg ikke har set det før nu- Den plejer at poppe op med at der er en ny kommentar, og det har den ikke gjort. Men nuvel mig og teknik…….

   Ja er det ikke sandt- det er så dejligt når folk mødes på den her måde.
   For at bruge et af dine ord- det giver nemlig et afbræk i hverdagen og så lærer man så meget af det.

   Svar
 2. W. Brøndel

  Hej på egegården
  Hvor er det skønt at unge mennesker kan beslutte sig for at slippe for stress og jag mht transport ,men bare bruge benene. Sådanne vandringsmænd kom der tit rundt i min barndom. Så fik de kaffe og et stykke brød, og ofte en madpakke med i lommen ,når de gik videre.
  Men de unge mennesker her ,har jo holdt ferie fra hverdagen – så kan man se at der er unge der ikke behøver fly, hoteller og andet tingeltangel!
  Stor respekt til de to fyre og jer for at tage dem ind og traktere dem 👍

  Svar
  • Husmoderen

   Hej
   Tænk det her er altså så mærkeligt. Jeg har slet ikke set at du har skrevet- den plejer at poppe op med at der er en ny kommentar- det er meget mystisk.
   Men en tak skal du da have.
   Ja de to unge mænd var så rare og havde så meget på ærmet, som de gerne ville fortælle os.
   Vi er spændte på hvormange der kommer på visit sommeren over- nu da vi har fået lavet trappen til den populærer sti “fodsporet”.

   Vi her på Gården kan kun give dig ret i at der er mange der kunne trænge til at få øjnene op for at der er andre måder hvorpå man kan komme rundt. Jeg har efterfølgende set de to vrandre forbi et par gange. Det er så dejligt at se.

   De bedste hilsner
   Husmoderen

   Svar
 3. Otto

  Hejsa
  Vi nød virkelig besøget og tak for gæstfriheden

  Svar
  • Husmoderen

   Hej Otto

   Det er så dejligt at hører.
   Håber at du nyder sommeren i fulde drag.
   I naturligvis velkommen igen.
   De bedste hilsner
   Freddy og Berit

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere