klumme i Sjællandske

af mar 18, 2023Fremhævede indlæg, Medier0 Kommentarer

Nu har jeg i lidt over et halvt år skrevet klumme til sjællandske og det gør jeg fortsat. Den kommer i tidende cirka én gang i ugen.

Det er sjovt at skrive til tidende, og jeg håber det bliver ved lidt endnu.

Der er dog den hage ved det at jeg ikke kan  bringe klummen her på bloggen. Det kan jeg jo i sagens natur også godt forstå. Det handler nemlig om ophavsret, og det vil jeg selvfølgelig respekteres.

Men fortvivl ikke, der er den mulighed at I kan finde klummerne på netavisen, sjællandske medier. Det er den for Næstved, Faxe, Vordingborg som man skal tilkøbe.

Jeg kan desværre ikke sige en bestemt dag hvor klummen er i tidende, men det er oftest været tordag eller lørdag.

Til dagens klumme vil jeg nu bare sige- om pengetanken vokser- det ved jeg nu ikke rigtig, mon ikke bare det er en overskrift?! Det tænker jeg.

 

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere