Andesteg kan man sagtens lave selv om det ikke er jul eller mortens aften. Stegen kan blot tilberede den på en anden måde.

Forleden gik jeg og samlede æbler op, som jeg skulle bruge til æblegrød. Da der var så rigeligt med æbler, stoppede jeg nogle af dem ind i anden som vi skulle spise til middag.

 

Jeg tilsatte også nogle gulerødder og den kombination af æbler og gulerødder blev virkelig god.

Saml nu frugten op og brug den- det er gratis mad

Dagens opsmaling. Det tog mig kun 10 minutter at samle en spandfuld op.

Jeg syntes så bestemt at vi bør være bedre til at samle den frugt der nu ligger og rådner på jorden. Det er krise der ude og mange har ikke salt til ægget. Derfor appelere jeg måske specielt til dem, for der er så meget mad vi kan finde i naturen, som sagtens kan indgå i den daglige husholdning. Det være sig i sær om kostbudgettet er lavt.

Det er ingen skam at sige at man ikke har så mange penge til at få det hele til at løbe rundt.

 

Godt for naturen og for pengepungen

Her på gården har vi ikke det store kostbudget, men vi har dog også vores store køkkenhave, som vi lever af gennem vinteren.

Kom nu ud af sofaen og få samlet forråd sammen – det lønner sig i sidste ende.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere