Blanchering af gulerødder

af okt 8, 2022Årets gang, Fremhævede indlæg, Have, Husholdning0 Kommentarer

Gulerødder kan stå i jorden frem til frosten sætter ind. Det giver mig mere tid til at kunne nå andre ting ind i mellem jeg tager gulerødder op.

Gulerødderne tager jeg op lidt af gangen og blancherer dem.

Sådan blancherer du dine gulerødder

Ved en blanchering forstås at man kommer gulerødderne i spild kogende vand og lader dem koge i ca. 2-3 minutter. Der kan tilsættes lidt salt til kogevandet om man vil, men pas på med brugen af salt- det er ikke godt for helbredet og kan derfor med lethed spares væk i den her henseende. Salt kan vi få andre steder fra.

Når gulerødderne er færdige med at koge tages de straks op af gryden. Lad dem herefter dryppe af i en si.

Når gulerødderne er afkølet kommes de i en pose og er nu fryseklar.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere