Nye vaskeklude- Genbrug er altid godt

af sep 25, 2022Fremhævede indlæg, Syning0 Kommentarer

På Egegaarden lever vi minimalistisk, sparsommeligt, simpelt og nøjsomt. Det skal der ikke herske nogen tvivl om.

Vi genbruger alt hvad der kan genbruges. Det gælder også gamle håndklæder, som der sagtens kan laves fine klude af. Der kan naturligvis også laves andre gode ting, men nu stod jeg lige og var løbet tør for vaskeklude- de gamle var slidt op. Ja så blev det altså klude jeg lavede af dette håndklæde.

Håndklædet klippes ud i de ønsket størrelser på vaskekludene. Derefter sys en zigzag kant rundt i kanten, for at kludene ikke skal travle i kanten.

Det håndklæde jeg har anvendt var hvidt, så for at gøre kludene lidt sjove og farverige valgte jeg at sy med en rød tråd.

 

Under syarbejdet kom jeg til at tænke på at min modernet maskine jo havde mange broderiprogrammer. Dem måtte jeg da lige prøve.

Hvis man ser på det øverste billede kan man ane de fine små mønstre.

På de ene klud havde jeg blot nøjes med en zigzag kant. Det er ldt billigere kun at holde sig til det, for der går mere tråd til når man syr en flot kant med mønster. Tråd koster jo også penge, men fint ser det da ud.

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere