Reparation af de lange uldne

af mar 13, 2022Fremhævede indlæg, Syning0 Kommentarer

På sådan en ganske alminde søndag formiddag, efter kirke, sad jeg i køkkenet på min farmors stol og reparede husbondens lange uldne. De var gået i skridet, og måtte derfor have et par sting med en stærk hørtråd.

Jeg gør et stort nummer ud af at reparere det tøj jeg møgsommeligt har siddet og lavet i hånden, det er for godt til blot at kaste bort.

Ja jeg reparere sågar også vore venners tøj, når de kommer med det. Det varmer mit hjerte når jeg ser at de sætter stor pris på håndens arbejde.

Her på gården bruger vi hvad der kan bruges. Derved spare vi penge og skåner naturen.

Vimmer, er en lille hund som er meget nysgerrig på livet, han ville også være med.

Vimmer er tit med på skødet når jeg arbejder. Det er ikke nemt, men det lader sig gøre.

Egegaarden er stedet hvor ro og kærlighed mødes, og vi har en meget stor kærlighed til  alle vore dyr på gården.

Samtidig med at jeg syr står rullepælsen og koger på brændekomfuret.

Rullepølsen skriver jeg om senere.

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere