Foråret nærmer sig

af mar 12, 2022Fremhævede indlæg, Hækling0 Kommentarer

Det er så dejligt nu hvor alting grønnes og springer ud. Det er nu vi, for alvor, ser hvordan livet begyndes på ny.

I mit hoved springer der også nye ideer ud, og dem må jeg forsøge at realisere. Det er så også nu at husbonden godt kan rende skrigende væk fra mig, samtidig med at han siger nu ikke flere gode ideer. Dette er dog sagt med et glimt i øjet, men jeg ved også godt at det ikke er alt han hopper på.

Ved at se på billedet kan du jo begynde at gisne om hvad det er jeg nu har gang i.

Svaret kommer til påske.

Men kig nu godt på billedet, og tænk på hvad det nu er hun har fundet på…..

 

Med ønske om en dejlig weekend til dig.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere